Doorschakelen Hi

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarin je wilt doorschakelen. Gelukkig heb je bij HI de mogelijkheid om zelf te bepalen welke doorschakelen je gaat instellen. In dit artikel willen wij graag de verschillende doorschakel mogelijkheden met je doornemen.

Bij geen gehoor  
Je kunt nooit altijd de telefoon af horen gaan. Stel dat je net onder de douche staat bijvoorbeeld, dan is de kans groot dat je de telefoon niet hoor rinkelen. Je kunt ervoor kiezen om de telefoon door te schakelen als deze niet wordt opgenomen. Om de doorschakeling te maken draai je **61*[tel.nr.]#[zendtoets]. Met de volgende combinatie schakel je deze doorschakeling weer uit: ##61#[zendtoets]

Bij geen bereik 
Bij geen bereik een doorschakeling maken is net zo eenvoudig, je moet alleen even een ander nummer draaien. Gebruik hiervoor **62*[tel.nr.]#[zendtoets]. Zodra de doorschakeling weerr gedeactiveerd moet worden draai je ##62#[zendtoets].

Bij in gesprek  
Een derde optie is in gesprek. Om hiervoor een doorschakeling in te stellen draai je **67*[tel.nr.]#[zendtoets]. De doorschakeling eraf halen doe je met ##67#[zendtoets].

Direct
Direct alle gesprekken doorschakelen is ook mogelijk. Gebruik hiervoor de combinatie **21*[tel.nr.]#[zendtoets]. Met de combinatie ##21#[zendtoets] haal je de doorschakeling er weer af.

Alle doorschakelingen annuleren       
Als je een doorschakeling hebt ingesteld, maar je weet niet precies meer welke dit was, dan kun je ook alle doorschakelingen annuleren met één combinatie. Gebruik hier ##002#[zendtoets] voor.