Altijd bereikbaar op huistelefoon en mobiel

Altijd al bereikbaar willen zijn voor uw vrienden, familie of collega’s? Of hebt u een eigen onderneming en wilt u geen klanten verliezen omdat u de telefoon niet op kan nemen? Dan is het verstandig om uw telefoon door te laten schakelen. Wat vele nog niet weten dat het zelfs mogelijk is om een huistelefoon door te laten schakelen naar een mobiel!

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle inkomende oproepen door te laten schakelen naar een ander nummer. Dit kan handig zijn als u een oud telefoonnummer wilt laten doorschakelen naar een nieuw telefoonnummer.

Ook is het mogelijk om uw telefoon door te laten schakelen als deze geen bereik heeft. Het kan zijn dat u telefoon een keer leeg is of dat de telefoon kapot gaat tijdens het werken. Dit wordt alleen gebruikt voor mobiele telefoons en niet voor huistelefoons.

Bent u in gesprek met een collega of vriend en dit gesprek duurt al uren en ondertussen bellen er klanten dan zou het zonde zijn als u deze niet kan beantwoorden. Daardoor is het ook mogelijk om u telefoon door te laten schakelen als u aan de telefoon bent, zo raakt u ook geen klanten kwijt.

Zit u in de auto en u heeft geen handsfree bellen? Of u zit in een bespreking met een kant? Dan is het ook handig de telefoon door te laten schakelen. Als u dit niet doet, kan u later veel problemen krijgen met de klanten. Dat is wel het laatste waar u op zit te wachten.

Super eenvoudig en gratis

Het doorschakelen van uw telefoon naar een andere telefoon is vrij simpel. U hoeft enkele toetsen in te drukken en het is al geregeld. Hiervoor worden geen kosten inrekening gebracht. Als de telefoon wordt door geschakeld en deze word opgenomen door een andere telefoon dan worden er wel kosten in rekening gebracht.